Helen Doron English

Engleski koji djeca vole od 3 mjeseca do 19 godina

Kad u Google utipkate „Helen Doron“, u rezultatima pretrage – uz informacije o inovativnoj metodi učenja engleskog jezika i najbližim centrima u kojima se provodi – pojavit će se i nasmiješeno lice žene zahvaljujući kojoj približno dva milijuna djece danas govori engleski.

Ona je Helen Doron, britanska jezikoslovka i edukatorica koja je prije više od tri desetljeća revolucionirala podučavanje engleskog kao stranog jezika, razvivši metodu koja imitira način na koji bebe uče materinski jezik.

ŠTO RANIJE, TO BOLJE!

Čak i bebe mogu naučiti engleski metodom Helen Doron. Svoj prvi tečaj za rani engleski kreirala je na temelju načela pozitivnih povratnih informacija i ponavljanog slušanja. U početku je sama snimala pjesmice, rime i priče te podučavala djecu u svom susjedstvu u sjevernom Izraelu. Rezultati su bili zadivljujući. Helenina metoda podučavanja engleskog stvorila je odgojno okruženje slično prirodnom procesu usvajanja materinskog jezika.

Helen je nastavila razvijati materijale za podučavanje i počela obučavati druge učitelje kako da se služe njezinom metodologijom. S godinama se Helen Doron English od izvornog programa za djecu proširio i razvio dobno prikladne tečajeve, od onih namijenjenih bebama od 3 mjeseca pa sve do tečajeva za tinejdžere do 19. godine života.

U Hrvatskoj se na 30 lokacija podučava engleski po toj inovativnoj metodi, a svatko tko želi može sudjelovati u besplatnom oglednom satu i provjeriti zašto je Helen Doron English engleski koji djeca vole. 

Za sve informacije javite se u Helen Doron centre: Kruge, Sigečica i Vrbik

Satove Helen Doron English mogu pohađati djeca koja dolaze u igraonicu. Nastava se održava u prostoru igraonice.